Gastenboek

mail-write-pen-iconWelkom in het gastenboek van Honden Uitlaat Service Marisa.

Klik hier om ook een bericht schrijven.

 

 

-
(27)
>
(27) Albertrut

Размещение статей в каталоге с ручной модерацией. {Платный каталог статей с ручной модерацией. Стоимость размещения статьи 20 рублей. {Платный каталог статей с ручной модерацией. Стоимость размещения статьи 20 рублей.|Click here|More info|Show more}{!|...|>>>|!..}

(26) janine Damen

Hi Marisa,
net je website bezocht. Mooi!!! we willen je bedanken voor de fijne wandelingen met Sky.
sinds ze met je mee gaat is ze een socialere en gelukkigere hond geworden. Voor ons is het heel fijn te zien dat ze zo graag mee gaat, ook een gerust idee dat ze niet de hele dag alleen is als ik werk. We hopen dat 2016 net zo heerlijk gaat verlopen.
Bedankt en succes.
Groeten van Familie Damen

(25) Jeroen

Mooie foto's en professioneel bedrijf.
Grt,
Jeroen

(24) Els

Hallo marisa, Ik heb je site gevonden via de Hus Nederland, Ik ben zelf ook bezig met Hondenuitlaatservice Eropuit-met-els op te zetten en Berkel en Rodenrijs, Pijnacker en ik vindt dat je een mooie site heb, dat mag dan ook wel eens gezegd worden. Veel succes met jouw hondenuitlaatservice!(23) Viviane

Hai Marisa,
zit net naar de foto's te kijken van sept 2010 en zie Bink en Bums in (nou ja,bij) het water staan.
ha ha, dus daar worden ze altijd zo nat van!!
Dank voor je goede zorgen voor Bink en Bums. Ze staan 10 minuten (en soms nog langer) voor je komt, al te joelen bij het raam en de voordeur :-0
Super!groet,
Viviane

(22) anneke

Lieve Marisa,

Eindelijk je site ontdekt! Wat een leuke foto's! Ik ben echt dolgelukkig met je. Balou is sinds we jou kennen aan haar 2e jeugd begonnen en helemaal opgeleefd. Nog heel veel dank voor de extra zorg toen ze die hotspot had!!! Geweldig!
Groetjes Anneke en een kwispel van Balou (omdat ik vraag of ze morgen weer met de bus meewil!)

(21) monique

Ha Marisa,
Ik zat net even te kijken naar de foto's en zag een geweldige foto van Whoopi in de sneeuw.. bekende blik heeft ze daar :).. helemaal naar haar zin! Veel leuke andere foto's ook :). Wat hebben ze het toch allemaal naar hun zin op de wandelingen met jou!! En je site wordt steeds mooier!!
Veel liefs,
Monique en Whoopi

(20) Frederique Koelman

Hoi Marissa.
Ik kwam even kijken op deze site, war een leuke foto's!
Haha.. moest erg lachen om Molly.
Zie je snel weer.
Lieve groetjes Frederique

(19) Petra Kloosterman

Hi marisa,
Wat een leuke foto,s weer van alle vriendjes en vriendinnetjes van Aysa.Ik wil je even een compliment maken voor je proffesionaliteit. Inmiddels maken we gebruik van al je facilliteiten,waaronder ook het wassen van honden wat bij ons thuis altijd een klein drama was.Nu komt ze blij en heerlijk ruikend het terrein weer op. Zowel hond als baas zijn heel blij met je!!!!!

(18) melanie stallen

Een woord van dank!
Voor alle lieve zorgen toen Tai-lee aan zijn oog geopereerd was en met een kap om mee ging met de hondenuitlaat.
Dank toen Tai-lee vlak daarna opnieuw ziek was en jullie een groot oog in het zeil hielden en ervoor zorgden dag hij zich niet te veel uitputte tijdens het uitlaten.
Dank voor het delen van het verdriet toen Tai-lee overleden was. Marisa en JP jullie waren een geweldige steun voor me. We hebben samen gehuild en het was goed. Het is hartverwarmend om te mogen ervaren dat jullie bedrijf niet zomaar een hondenuitlaatservice is. De honden zijn allemaal ook een beetje jullie honden. En dat maakt het mee uitgaan voor de honden zo’n feest. Ook Noushka, die het daarna zonder Tai-lee moest stellen heeft dankzij jullie liefdevolle aandacht weer helemaal haar draai gevonden.
Ik hoop nog lang gebruik te mogen maken van jullie geweldige service.
Melanie!

>

 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

Heb je een vraag? 

Bel of stuur een e-mail.

info@husmarisa.nl

06 - 198 630 20

Bennebroek - Heemstede - Zwaanshoek - Vogelenzang
Copyright © 2014 Hondenuitlaatservice Marisa
Webdesign: SiteDesign4You.nl