Gastenboek

mail-write-pen-iconWelkom in het gastenboek van Honden Uitlaat Service Marisa.

Klik hier om ook een bericht schrijven.

 

 

-
(27)
(17) Annette Kimsma

Hai Marisa,
Erg leuk om op de foto's van de augustus wandeling te zien hoe Sebbe aan het ravotten is als hij met je weg is. Dat hij blij met je is merk ik natuurlijk al als je hem op komt halen, dat hij moe & voldaan is als je hem weer terugbrengt is ook duidelijk :) maar het is voor mij leuk om te zien wat een lol hij heeft tijdens de wandeling.
Gr.Annette

(16) Lance Larry Red Koedijk

lieve marissa, hier is Lance. Vandaag heb ik een ongelukje gehad. Ik zag mijn vriend DJ en eigenlijk is het mijn beste vriend. Hij is zo leuk om mee te spelen. Hij gaat ook altijd liggen want ik maak m moe. En dan ga ik gewoon door. DJ vindt alles goed. Want ik ben ook zijn beste vriend. Vandaag ging het mis. Ik zag m en wilde heel hard naar hem toe, dan een haarspeldbocht maken en keihard weer een 360 draaien en weer naar hem toe. Dan moeten we altijd heel hard lachen. Maar die haarspeldbocht lukte niet, het werd een frontale botsing en nou lig ik al de hele dag buiten westen. Ik heb hoofdpijn en ik heb overal pijn. Mama heeft me gedouched met lekker heet water en toen heeft ze me naar bed gebracht, ik ben maar meteen gaan slapen. Ik kan bijna niet lopen en ik wil niets. Oma heeft net gebeld hoe het met me is maar ik wilde haar niet spreken, ik ben moe. De moeder van DJ is langs geweest want DJ had een cadeautje voor me, een bot in de vorm van een roos, lief he. had ik ook geen trek in. DJ is ook helemaal van slag, hij is zich rot geschrokken.
Ja nou ik kan dus niet mee morgen, jammer he. Oma komt vroeg want mama moet werken. Is altijd heel gezellig met oma, ik mag alles van haar. Dat mag ik natuulijk niet zeggen tegen mijn moeder. Nou ik laat het je weten als ik woensdag weer een beetje beter ben.
Kus van mij xxx

(15) Herman namens Juul

Mijn baas is er gelukkig van overtuigd dat het goed voor mij is om door Marisa uit gelaten te worden. Elke dag treft hij mij tevreden uitrustend van een lekkere wandeling aan. Baas en ik zijn erg blij met Marisa. Veel beweging, veel vrijheid en erg sociaal.
groet,
Juul, basset hound

(14) melanie

Tai-lee en Noushka gaan af en toe mee en volgens de buurvrouw worden ze elke dag gek van blijdschap wanneer de bus van Marisa voorrijdt. Als ik s'avonds thuis kom en hen een lekkere bak met voer geef liggen ze volledig voldaan (met de poten in de lucht) op de bank. Ik ben dus een heel tevreden baasje!

(13) Esther

Hoi Marisa,
Wat een leuke site! En goed om te zien op de foto's dat Bobbie zich prima vermaakt tijdens de uitjes op woensdag. Voel ik me dus al de hele tijd voor niks schuldig dat ik 'm elke week 'uitbesteed'! Groetjes, Esther

(12) Ineke van der Voort

Hoi Marisa,
Wat leuk je eigen site. Ziet er gelikt uit,maar hoe kan het ook anders ,je was een echte zakenvrouw en nu de liefste hondenuitlaatster die ik ken. Snoopy en Billy zijn heel blij met je en gaan met heel veel plezier mee.Ik probeer ze klitloos door het leven te laten gaan, maar helaas het lukt me niet echt.Ga mijn best doen. groeten Ineke

(11) Anit Bos

Wat een gezellige beestenboel. Onze juul is echt een gelukkig beest en daar heb jij zeker aan debet aan. Onze dank ook namens Juul.s: Ochtends is ze al onrustig zo van wanneer beginnen we weer. En dan die conditie en die taille, SUPER.We zijn blij met je, groetjes

(10) Petra Kloosterman

Hoi Marisa,
ziet er goed uit hoor je site,super!!Ik wil even kwijt dat onze hond Marisa liever ziet komen dan gaan! S'morgens vroeg wordt ze al onrustig en duurt elke minuut te lang. Het uitgaan is echt een feestje en de honden onderling gaat ook super. Wij en onze hond Aysa zijn echt meer dan tevreden met jullie goede zorgen.En van het honden was programma gaan we ook gebruik maken hoor!! Groetjes,Aysa,John,Petra en Kids.

(9) jeannette boltendal

Hoi Marisa!
Ik wilde je even via deze weg laten weten dat ik heel blij ben dat Odyss met je mee gaat, we weten allebei dat hij het heerlijk vindt!
Groetjes en tot kijk weer,
Jeannette

(8) yvette en reinier

Hoi

Wat is je site mooi geworden.
gr yvet en reinier


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

Heb je een vraag? 

Bel of stuur een e-mail.

info@husmarisa.nl

06 - 198 630 20

Bennebroek - Heemstede - Zwaanshoek - Vogelenzang
Copyright © 2014 Hondenuitlaatservice Marisa
Webdesign: SiteDesign4You.nl