Gastenboek

mail-write-pen-iconWelkom in het gastenboek van Honden Uitlaat Service Marisa.

Klik hier om ook een bericht schrijven.

 

 

-
(34)
(24) Els

Hallo marisa, Ik heb je site gevonden via de Hus Nederland, Ik ben zelf ook bezig met Hondenuitlaatservice Eropuit-met-els op te zetten en Berkel en Rodenrijs, Pijnacker en ik vindt dat je een mooie site heb, dat mag dan ook wel eens gezegd worden. Veel succes met jouw hondenuitlaatservice!(23) Viviane

Hai Marisa,
zit net naar de foto's te kijken van sept 2010 en zie Bink en Bums in (nou ja,bij) het water staan.
ha ha, dus daar worden ze altijd zo nat van!!
Dank voor je goede zorgen voor Bink en Bums. Ze staan 10 minuten (en soms nog langer) voor je komt, al te joelen bij het raam en de voordeur :-0
Super!groet,
Viviane

(22) anneke

Lieve Marisa,

Eindelijk je site ontdekt! Wat een leuke foto's! Ik ben echt dolgelukkig met je. Balou is sinds we jou kennen aan haar 2e jeugd begonnen en helemaal opgeleefd. Nog heel veel dank voor de extra zorg toen ze die hotspot had!!! Geweldig!
Groetjes Anneke en een kwispel van Balou (omdat ik vraag of ze morgen weer met de bus meewil!)

(21) monique

Ha Marisa,
Ik zat net even te kijken naar de foto's en zag een geweldige foto van Whoopi in de sneeuw.. bekende blik heeft ze daar :).. helemaal naar haar zin! Veel leuke andere foto's ook :). Wat hebben ze het toch allemaal naar hun zin op de wandelingen met jou!! En je site wordt steeds mooier!!
Veel liefs,
Monique en Whoopi

(20) Frederique Koelman

Hoi Marissa.
Ik kwam even kijken op deze site, war een leuke foto's!
Haha.. moest erg lachen om Molly.
Zie je snel weer.
Lieve groetjes Frederique

(19) Petra Kloosterman

Hi marisa,
Wat een leuke foto,s weer van alle vriendjes en vriendinnetjes van Aysa.Ik wil je even een compliment maken voor je proffesionaliteit. Inmiddels maken we gebruik van al je facilliteiten,waaronder ook het wassen van honden wat bij ons thuis altijd een klein drama was.Nu komt ze blij en heerlijk ruikend het terrein weer op. Zowel hond als baas zijn heel blij met je!!!!!

(18) melanie stallen

Een woord van dank!
Voor alle lieve zorgen toen Tai-lee aan zijn oog geopereerd was en met een kap om mee ging met de hondenuitlaat.
Dank toen Tai-lee vlak daarna opnieuw ziek was en jullie een groot oog in het zeil hielden en ervoor zorgden dag hij zich niet te veel uitputte tijdens het uitlaten.
Dank voor het delen van het verdriet toen Tai-lee overleden was. Marisa en JP jullie waren een geweldige steun voor me. We hebben samen gehuild en het was goed. Het is hartverwarmend om te mogen ervaren dat jullie bedrijf niet zomaar een hondenuitlaatservice is. De honden zijn allemaal ook een beetje jullie honden. En dat maakt het mee uitgaan voor de honden zo’n feest. Ook Noushka, die het daarna zonder Tai-lee moest stellen heeft dankzij jullie liefdevolle aandacht weer helemaal haar draai gevonden.
Ik hoop nog lang gebruik te mogen maken van jullie geweldige service.
Melanie!

(17) Annette Kimsma

Hai Marisa,
Erg leuk om op de foto's van de augustus wandeling te zien hoe Sebbe aan het ravotten is als hij met je weg is. Dat hij blij met je is merk ik natuurlijk al als je hem op komt halen, dat hij moe & voldaan is als je hem weer terugbrengt is ook duidelijk :) maar het is voor mij leuk om te zien wat een lol hij heeft tijdens de wandeling.
Gr.Annette

(16) Lance Larry Red Koedijk

lieve marissa, hier is Lance. Vandaag heb ik een ongelukje gehad. Ik zag mijn vriend DJ en eigenlijk is het mijn beste vriend. Hij is zo leuk om mee te spelen. Hij gaat ook altijd liggen want ik maak m moe. En dan ga ik gewoon door. DJ vindt alles goed. Want ik ben ook zijn beste vriend. Vandaag ging het mis. Ik zag m en wilde heel hard naar hem toe, dan een haarspeldbocht maken en keihard weer een 360 draaien en weer naar hem toe. Dan moeten we altijd heel hard lachen. Maar die haarspeldbocht lukte niet, het werd een frontale botsing en nou lig ik al de hele dag buiten westen. Ik heb hoofdpijn en ik heb overal pijn. Mama heeft me gedouched met lekker heet water en toen heeft ze me naar bed gebracht, ik ben maar meteen gaan slapen. Ik kan bijna niet lopen en ik wil niets. Oma heeft net gebeld hoe het met me is maar ik wilde haar niet spreken, ik ben moe. De moeder van DJ is langs geweest want DJ had een cadeautje voor me, een bot in de vorm van een roos, lief he. had ik ook geen trek in. DJ is ook helemaal van slag, hij is zich rot geschrokken.
Ja nou ik kan dus niet mee morgen, jammer he. Oma komt vroeg want mama moet werken. Is altijd heel gezellig met oma, ik mag alles van haar. Dat mag ik natuulijk niet zeggen tegen mijn moeder. Nou ik laat het je weten als ik woensdag weer een beetje beter ben.
Kus van mij xxx

(15) Herman namens Juul

Mijn baas is er gelukkig van overtuigd dat het goed voor mij is om door Marisa uit gelaten te worden. Elke dag treft hij mij tevreden uitrustend van een lekkere wandeling aan. Baas en ik zijn erg blij met Marisa. Veel beweging, veel vrijheid en erg sociaal.
groet,
Juul, basset hound


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

Heb je een vraag? 

Bel of stuur een e-mail.

info@husmarisa.nl

06 - 198 630 20

Bennebroek - Heemstede - Zwaanshoek - Vogelenzang
Copyright © 2014 Hondenuitlaatservice Marisa
Webdesign: SiteDesign4You.nl