top of page

Acerca de

MVF_2593.JPG

Werkwijze

Voor wie is de uitlaatservice ?

  • Wanneer u zelf, door wat voor omstandigheden dan ook, geen tijd heeft,

  • Wanneer u vindt dat uw grote vriend(in) wat meer beweging nodig heeft,

  • Voor honden die wat socialer ten opzichte van andere honden moeten worden,

  • Voor de baasjes die (tijdelijk) slecht ter been zijn,

  • Voor de baasjes die de hond een extra pleziertje gunnen !!

 

Werkwijze

 

Het is een grote stap om uw grote vriend (en eventuele sleutels) aan iemand toe te vertrouwen. Mede daarom acht ik het van belang om elkaar persoonlijk te ontmoeten door een afspraak bij u thuis te maken.

Tijdens deze (vrijblijvende) kennismaking kunnen wij en uw hond een beeld van elkaar krijgen. Tevens kunt u het karakter en de gedragingen van uw hond waar nodig toelichten en uw persoonlijke wensen kenbaar maken. De hond kan alvast even in de bus rondsnuffelen, waardoor het al vertrouwd is als hij of zij voor de eerste keer wordt opgehaald.

Wanneer men de hond aan mij toevertrouwd, wordt er een overeenkomst opgemaakt waarin alle afspraken worden vastgelegd. Indien er een (huis)sleutel wordt overhandigd, ontvangt u hiervoor een een ondertekende sleutelovereenkomst.

Tijdens de wandeling wordt er flink gespeeld wat uiteraard ook wel eens kan uitpakken in een modderige en natte vacht. Uiteraard zal ik dan mijn uiterste best doen om hem of haar weer zo schoon en droog mogelijk terug te brengen, waarna hij of zij nog een dikke knuffel, koekje, schone waterbak en eventueel (in overleg) wat te eten krijgt zodat hij of zij de rest van de middag heerlijk uit kan rusten.

bottom of page